wtorek, 24 października 2017

Det er flere øvelser du kan gjøre for å leve et bedre liv. For eksempel, strømkutt: Først med en god hånddribbel og flytt deretter raskt huden til venstre. Gjenta når du flytter huden tilbake til dine rette hender. Dette vil føre til bedre overganger.

Å hoppe ut av hoppet uten å blokkere, kaste det i nesen eller enda høyere. Hvis frigjøringspunktet er nådd i brystet, og til og med haken, er det en grei enda mindre forsvarer. Høyere utgivelseshastigheter betyr at skuddet ditt er veldig mulig å fullføre av den siste forsvareren.

Når skuddet sparkes, holder senteret ballen i riktig retning. Øvelsen gjør den så tradisjonell, så hold hendene, klørne og trekk fingrene dine. Hold ballen med fingrene, ikke din hånd. Hold ballen i hånden mens du ser på tv-en for å skape musklene våre.

Alltid skiller seg ut fra lagkameratene dine. Når noen begynner å ta vare på deg, må du begynne å lete etter noen som vil oppleve dribling. Hvis du ikke gjør dette, vil lagkamrene dine ikke bruke stedet fordi de vet at du er en spiller som ikke passerer når tiden kommer.

For å besøke basketballen når ingen er vanlige og forsvareren er ute av mål, kan du garantere et triks - bare kaste ballen raskt med forsvaret til forsvareren. Så kom ned med begge bena og ta huden og svetten. Kulen må berøre spilleren før det får lov til å berøre det igjen.

Når du er svakere med en enkeltvegg, dribler du bare med dagens gren hvis du er på utkikk etter drible. Faktisk møter du med deg overalt, du dyrker også når du er på vei hjem. Du vil finne dine egne predisposisjoner for å forbedre mer som du er i utkikk av trening fra den svake siden.

For et basketball lag å gjøre det bra, bør hver ball være en god ball. Hvis du ikke klarer et enkelt pass, så vil det være veldig hyggelig å forhindre motstanderen. Dessverre formidler bare oppmerksomheten til en ekspresshastighet i ballhullet raskere lagkammeratene i ulike åpne skudd.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz